banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Kimsesiz Çocuklardan Gaziler ve Şehit Derneğine ziyaret

19 Eylül Şehit ve Gaziler günü olması dolayısıyla Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi ve Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde kalan kimsesiz çocuklar Şanlıurfa Şehit Aileleri Dernek Başkanlığını ziyaret etti. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz,”19 Eylül Gaziler Günü Dolaysıyla Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne Bağlı Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sayın Naci Yılmaz ve Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezinde Kalan Çocuklar Bizleri ziyarete gelmişler. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı Şehit Aileler ve Gazilerim adına çok teşekkür ederim. Biz dernek olarak burada şehit ailelerimizle, gazilerimizle hep birlikte bir araya geliyoruz. Birbirimizin dertleri, tasaları, üzüntüleri kederleri, onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Birbirimizin elinden tutarak acılarımızı hafifletmeye çalışıyoruz. Sizin gibi böyle küçüğünden büyüğüne kimler gelirse de onları da burada ağırlamaktan çok büyük bir mutluluk duyuyoruz. Burada farklı bir ruh var. Bizler sizleri ağırlamaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden şunu istiyoruz, şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Onlar ne için hayatlarını feda ettiler? Bizler için. Bizlerin rahat ve huzurlu olabilmesi için onlar canlarını feda ettiler. Geride kimleri bıraktılar? Annelerini, babalarını. Bazıları çocuklarını eşlerini bıraktı” dedi.
Türkiye Muharip Gaziler Şanlıurfa Şube Başkanı Hasan Arslan ise, “Yapılan bu ziyaretten çok memnun olduk. İnşallah bu çocuklarımız gelecekte çok iyi yerlerde olur. Bizler yarış bayrağını bu çocuklara bırakmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyoruz” şeklinde ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.