banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Viranşehir Eyyübiye Diyarbakır

Kaymakam Citer Buhara Eğitim ve Kültür Derneği’nin kermesine katıldı

 

İlçedeki muhtaç ve fakir aileler yararına açılan kermese katılan Kaymakam Dr Huzeyfe Citer, kermesi gezerek ürünleri inceledi.

Kermesi ziyaret eden Kaymakam Citer, ürünleri beğendiğini belirterek, dernek çalışanlarına çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

İlçenin Kışla Mahallesinde Antin parkında 2 gün açık kalan kermese vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Buhara Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Mahmut Çiftçi ise, dernekte elde edilecek gelirlerin fakir ve muhtaç aileler yararına kullanılacağını söyledi. Kermesi ziyaret eden Kaymakamımız Sayın Citer’in ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Çiftçi, “ Amacımız Allah rızasını kazanıp birkaç fakir aileleri sevindirmektir. Kermesimiz 2 gün açık kaldı. Çok sayıda hayırsever vatandaşımız destek verdi. Bu hayır işine destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun “ diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.