banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Kadir Aksoy ve Gülsüm Memitanlı evliliğe adım attı

Genç çiftlerin nişan yüzüklerini Bozova belediye başkanı Hasan Arusoğlu ve Yol iş sendikası başkanı Emin Kubat taktılar.

 

Genç çiflerin piste çıkmasıyla davetli misafirler tarafından dolar atmak için adeta birbirleriyle yarıştılar. Şanlıurfa şehitlik çamlıkta nişan törenine Bozova ak parti belediye başkanı Hasan Arusoğlu,Bozova devlet hastanesi başhekimi Mehmet Fatih Aksoy,Ak parti il yönetimi Uryan Arusoğlu,Yol iş sendikası genel sekreteri Ömer Şıtıl,Yol iş sendikası eğitim sekreteri Nejmettin Kızılelma,Mali müşavirler serbest muhasebeciler odası başkanı Nihat Taş,İşkur şefi Ahmet Kürek,Bozova ziraat odası başkanı Suphi Aksoy,Tes İş genel sekreteri Yusuf Aksoy ve çok sayıda memitanlı ve Aksoy ailesinin mensupları nişana katılanlar arasındaydı.Şehitlik çamlıkta Aziz Aslanın grubu ve ses sanatçısı Hüseyin Gürses ve Hasan Çakır’ın birbirinden güzel Türkçe ve Kürtçe şarkılar seslendirerek nişan törenine renk kattılar.Davetli misafirler davul zurna eşliğinde genç çiftlerle doyasıya halay çekip oynadılar.

Yol iş sendikası mali sekreteri Memet Aksoy; “Mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan çok değerli dostlarıma ve akrabalarıma çok teşekkür ediyorum. ayrıca düğünümüzde bilindiği gibi 14 şubat sevgililer günü bizde bu mutluluğumuzu 14 şubat sevgililer gününde düğünümüzü yapacağız.ve yine gelen bütün misafirlerimize şükranlarımı sunuyorum dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.