banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

İlim Der 20 aileye yardımda bulundu

Batman’ın Kozluk (Hazo) ilçesinde faaliyette bulunan İlim Der, 20 muhtaç aileye gıda yardımında bulundu.
 

Kozluk ilçesinde yaptığı faaliyetleriyle ismini duyuran İlim Der, her ay yaptığı gıda yardımlarına devam ediyor.
 

İlçede muhtaç olan aileleri tespit çalışmasında bulunan İlim Der, bu ailelere gıda yardımında bulundu.
 

Dernek çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunan Kozluk İlim Der Başkanı Abdulcelil Bala:’’Derneğimiz 2005 yılında kurulduğu günden bu yana mazlumlara ve fakirlere yardım ede gelmiştir. Son zamanlarda bu yardımlarımızı biraz daha sıklaştırmaya ve bütün bir yıla yaymaya çalışıyoruz. Elimizden geldiğince her ay gıda kolilerini oluşturarak muhtaç olan ailelere dağıtıyoruz ‘’ ifadelerini kullandı.
Derneklerinin bu faaliyetler dışında da çalışmalar yürüttüğünü kaydeden Bala: ‘’ İslam’ı şiar edinen derneğimiz, İslam’ın değerlerini toplumun içerisinde tekrar diriltmek, İslami yaşantıyı toplumun içerisinde yaymak, İslam ahlakıyla ahlaklanmış olan fertler yetiştirmek için çalışıyor." dedi.
 

Zenginle muhtaç arasında köprü olma görevini imkânları ölçüsünde yapmaya çalıştıklarını dile getiren Bala: ‘’ yapılan yardımların daha da artması için hayırsever vatandaşlardan bu noktada daha duyarlı olmalarını umuyoruz ‘’ şeklinde konuştu. (Muhammed Said Aksoy-İLKHA)
 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.