banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin PYD nedir?

Helal Ekmek istiyoruz diye imza kampanyası başlattılar


İşte adı ekmek olan bu ürünü üretmek için bir çok katkı maddesi ilave ediliyor. Bunlardan büyük çoğunluğu kökeni bakımından şüpheli ve mutlaka güvenilir bir helal sertifikasına sahip olmalıdır.
Sağlığımızı koruyan ekmeğimiz bugün maalesef haram, şüpheli ve sağlığımız için zararlı hale getirilmeye devam ediyor. Günümüzde hamurun asidini arttırmak, ekmek hatalarını düzeltmek, bayatlamayı geciktirmek, su oranını arttırmak, hacim artışı sağlamak, hamurun karışma zamanını kısaltmak gibi çeşitli amaçlar için gıda katkı maddeleri kullanılmaktadır.
İstanbul ve Ankara'nın büyük kısmının ekmek ihtiyacını karşılayan ve güvenini kazanan, başta ambalajsız ekmek olmak üzere diğer unlu mamullerinin üretimini yapan Halk Ekmek A.Ş., bahsedilen bu şüpheli gıda katkı maddelerini kullanmadığını umut ediyoruz. Aksi halde üretim, büyük bir vebali üstlenmek olur.
Tüketici olarak bizler, Halk Ekmek A.Ş.'nin helal ve sağlıklı üretim yaptığını Türkiye'de ve dünyada güvenilir bir sertifikalama kurumu olan GİMDES sertifikasıyla taçlandırılmasını istiyoruz.
Temel gıda maddesi olan ekmeğimizi artık GİMDES sertifikasının verdiği helal güvencesiyle tüketmek istiyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.