banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Harran Konteynır Kentte Bayramlaşma


Kimse Yok Mu Derneği Şanlıurfa Şubesinin Ramazan ayında dağıtmış olduğu kumaşları,konteynır kentte kurulan terzihane de,kendilerine üzgü kıyafetler şeklinde  işleyen Suriyeli bayanların,el emekleri,bayramlık olarak Kaymakamlığın davetlisi olan,Kimse Yok Mu Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı ve Kaymakam M. Selami YAZICI dağıttı.
Harran İlçe Kaymakamı Yazıcı.’’Şimdiye kadar konteynır kente 10 binden fazla sığınmacı geldi.bu sığınmacıların birçok ihtiyacı hem devletimiz hem de Sivil toplum kuruluşu olan kuruluşlar tarafından karşılanıyor.Kimse Yok Mu Derneği ve diğer gönüllü yardım kuruluşlarını yanımızda görmek bizi sevindirdi.’’Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.