banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Haftasonu hava nasıl olacak?

HABER MRK – Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Türkiye genelinin parçalı ve az bulutlu, batı kesimlerinin zamanla çok bulutlu; gece saatlerinden itibaren Çanakkale, İzmir, Aydın ve Muğla çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadiseleri bekleniyor.

Hava sıcaklığının ülke genelinde mevsim normallerinde olacağı, önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyılarında kuvvetli olarak (30-60 km/sa) esmesi bekleniyor.

Bölgelerde hava:

Marmara: Parçalı, yer yer çok bulutlu; akşam saatlerinden itibaren Çanakkale çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis bekleniyor.

Ege: Parçalı, zamanla batı kesimlerinin çok bulutlu; gece saatlerinden itibaren İzmir, Aydın ve Muğla çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. Rüzgarın; Güney Ege kıyılarında güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli olarak (30-60 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde Göller Yöresi'nde pus ve sis bekleniyor.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzeydoğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte bölge genelinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde doğusunun iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla batı kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla batı kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde hava nasıl olacak?

ANKARA: Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 2/17

İSTANBUL: Parçalı bulutlu, bu sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli 12/18

İZMİR: Parçalı, zamanla çok bulutlu; bu gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 14/23

ADANA: Parçalı ve az bulutlu 7/25

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık 2/20

ŞANLIURFA: Az bulutlu ve açık 9/21

BATMAN: Parçalı ve az bulutlu 0/20

VAN: Az bulutlu ve açık -3/11 (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.