banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Güvenç’ten ta’ziye ziyaretleri

Beraberinde AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İl Başkan Yardımcıları Erkan Sözen, İbrahim Toru, İsa Kızıldemir, İl Yönetim kuru üyelerinden Gürkan Billurcu, Gençlik Kolları Başkanı Osman Uludağ, A.Kadir Yanmaz, Belediye Meclis üyesi Yusuf Mert ile birlikte, Başbuğ ailesine ta’ziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı ve sabır dileğinde bulundular.

Daha sonra Viranşehir İlçe Başkanı Celalettin Sayan ile birlikte Başköy’e geçerek Pasçı ailesine, Germen köyünde Güvercin ailesine ta’ziye ziyaretlerinde bulunarak ölenlere rahmet, ailelerine sabır dileğinde bulundular.

Her gittikleri köylerde vatandaşlarla bir süre sohbet edip sorunlarını ve taleplerini dinleyen AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, Allah’ın izniyle seçim sonrası 1 Nisan 2014’ten itibaren çok hızlı bir şekilde ekiplerini kurup öncelikli olarak köylerin mevcut sorunlarını çözmeye başlayacaklarını, yol, su, elektrik sorunları giderilen köylerde artık alt yapı çalışmalarına başlayacaklarını, bu köy, şu köy diye ayrım yapmadan bütün köylere hizmet götüreceklerini söyledi.

Viranşehir Anıt köyü köy içi yollarında incelemelerde bulunup köylülerin taleplerini dinledikten sonra, köy içinin parke taşı döşemesiyle gurur duyduklarını, ancak halen köy çıkışının stabilize olmasından da utandıklarını belirterek, 1 Nisan’dan sonra Allah’ın izniyle onu da yapacaklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.