banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa Balıklıgöl Kurtuluşspor Beziki Derneği Paylaşan Eller

Güneş ve Türeli ailesinin mutlu günü

Şanlıurfa Harran otelininde olan düğün törenine yaklaşık düğüne 1000 davetli katıldı.  Çiftin nikah şahitliğini eski milletvekili ve iş adamı Mehmet Güneş ve Mehmet çiçek yaptı. Genç çiftin nikahını Karaköprü ilçesi belediye başkanı Nihat Çiftçi şahitlerin ve davetlilerin huzurunda kıydı.

Harran otelindeki düğüne davetli misafirlerden iş adamı Selahattin Canbeyli, Muhasebeciler odası başkanı Nihat Taş, Karaköprü ilçe belediye başkanı Nihat Çiftçi, İş adamı Faruk Güneş, İş adamı Murat Güneş, Şanlıurfa Mahacırlar ve sosyal yardımlaşma derneği yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda siyasetçi ve iş dünyası düğüne törenine katılanlar arasındaydı.

İş adamı Mustafa Güneş; “Çok mutluyum oğlum mehmet’i evlendiriyorum burada bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza ve akrabalarımıza çok teşekkür ediyorum gelen misafirlerimize hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum ve oğlum Mehmet güneş ve gelinim Melek Türeli’ye bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.