banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

Göçerlerinin Tapu ve Arazi Sorunu Çözülüyor


Ceylanpınar Belediyesine gelerek burada Belediye Başkanı Menderes Atilla ile görüşerek toplantı düzenleyen Tapu Kadastro Genel Müdürü Davut Güney, tapu sorunları çözmek adına yaklaşık 3 saat toplantı düzenlendi. Düzenlenen toplantıya ise Başta Ceylanpınar Belediye Başkanı olmak üzere Tapu Kadastro Genel Müdürü Davut Güney, Kadastro Daire Başkanı Güngör Güzel, Şanlıurfa Tapu Müdürü İbrahim Ersoy, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Yahya Ürün, Şanlıurfa İl Kadastro Müdürü Ramazan Paydaş, Şanlıurfa Tapu ve Kadastro Müdür Vekili Mevlüt Ersayan katıldı.
Yapılan toplantıda Ceylanpınar ilçesinin sınırlarında bulunan göçerlerin arazi sorunu başta olmak üzere ilçe halkının da hasret kaldığı tapu sorunu çözüme yakın zamanda kavuşması bekleniyor.
Sosyal Çalışma ve Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın süren çabaları üzerine Ceylanpınar Tarım İşletmesi arazisi içinde göçer olarak yaşayan ve hayvancılık dışında başka bir işle uğraşmayan göçerlerin arazi sorunu ilk olarak çözüldü. Göçerlerin Çözüme kavuşan arazi sorunu yaklaşık bir hafta içerisinde kura çekilişleri düzenlenerek Göçerde yaşayan vatandaşlar arazilerine kavuşması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.