banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Milletvekili Gaziantep

Göçer ve İzgi Ailelerin mutlu günü VİDEO

Şanlıurfa'nın sevilen ailelerinden Göçer ailesinden Aslı ile İzgi ailesinden Akif İzgi hayatını görkemli bir törenle birleştirdi.

Düğün törenine Şanlıurfa AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Milletvekilleri Abdülkerim Gök, Mahmut Kaçar, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir, Nihat Kılıç, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ve çok sayıda davetli iştirak etti.

Nihakı Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi kıyarken şahitliklerini Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Milletvekilleri Abdülkerim Gök, Mahmut Kaçar, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ve Doç. Dr. Hasan Çeçe yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, her iki aileye mutluluk diledi. Hayırlı evlat yetiştirme temennisi ile evlilik cüzdanını geline verdi.

Milletvekilleri Abdülkerim Gök ve Mahmut Kaçar'da mutluluklar diledi.

 

VİDEO

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.