banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Gelin arabasının çarptığı kadın feci şekilde can verdi

Mersin’de karşıdan karşıya geçmeye çalışan kadına gelin arabasının çarpması sonucu meydana gelen kazada 44 yaşındaki Zeliha Kırkır olay yerinde feci şekilde can verdi. Şoför ise gözaltına alındı.


Kaza, Mersin Akdeniz İlçesi Gazi Mustafa Bulvarı üzerinde Anadolu İmam Hatip Lisesi yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Suat Kunt’un (21) kullandığı 33 BDN 25 plakalı gelin arabası caddenin karşı tarafında geçmeye çalışan 44 yaşındaki Zeliha Kırkır’a çarptı. Kadın aracın çarpması sonucu orta refüje savruldu. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin incelemesinden sonra kadının hayatını kaybettiği  anlaşıldı. Şoför, kazanın ardından olay yerine gelen polise teslim oldu.


Kaza yerine  yerine  gelen kadının kocası, ‘Geride kalan çocuklarıma ne cavap vereceğim. Şimdi benim çocuklarıma kim bakacak?’ diye feryad etti.


Kazada ölen Kırkır'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Üst geçit yapılsın


Kazanın olduğu yerin yakınında oturan mahalle sakinleri, sürekli aynı mevkide kazaların meydana geldiğini ve bu kazaların çoğunun ölümle sonuçlandığını ifade ettiler. Mahalle sakinleri daha önce de üst geçit için dilekçe verdiklerini fakat dilekçelerine bir cevap alamadıklarını belirttiler.  (Osman Öksüz-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.