banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Felçli çocuğun tedavisini Öğretim Görevlisi üstlendi


Ceylanpınar (Serekaniye) ilçesinde ikamet eden küçük Ramazan Kurt’un ailesi, çocularının tedavisi için  için hayırseverlerden yardım bekliyordu.

Beklenen sevindirici haber Ankara Hacettepe Üniversitesi Plastik Cerrahlarından Prof. Dr. Gökhan Tunçbilek ve ekibinden geldi.

“Umarım minik Ramazan için bir umut oluruz”

Minik Ramazan’ın ilk olarak ayaklarında oluşan yaralarının iyileştirilmesi için ameliyat eden Hacettepe Üniversitesi Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Gökhan Tunçbilek, ameliyatın oldukça başarılı bir şekilde gerçekleştiğini belirtti.

Tunçbilek, "Hastamızın ayakları için gerekli kemik ameliyatı da çok kısa süre içerisinde yapılacaktır. Umarım minik Ramazan için bir umut oluruz’’ ifadelerini kullandı.

“Ramazan’ın da diğer arkadaşları gibi koşup yürümesini istiyorum"

Küçük Ramazan henüz bebekken sırtındaki kesenin alınmasından sonra, sol ayağının dizden aşağısı felç olmuştu ve annesinin yardımı olmadan yürüyemiyor.   Gözü yaşlı anne Zeynep Kurt, "3 ayda bir Diyarbakır Devlet Hastanesi’ne gidiyoruz ve maddi olarak çok zorlanıyoruz. Maddiyat bir tarafa imkânımız olsa, çocuğumuzu Diyarbakır dışında hastanelere götürmek isteriz. Ramazan’ın da diğer arkadaşları gibi koşup yürümesini istiyorum" şeklinde konuştu.

“Gazeteciler sesimizi duyurdu”

Anne Zeynep Kurt, ‘’Ceylanpınar Gazeteciler Derneği Başkanlığı üyelerince haber  yaparak sesimizi duyurdu  ve ardından televizyon programcısı Gülistan Özdemir’in desteğiyle, Ramazan’ı Hacettepe Üniversitesi Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Gökhan Tunçbilek ve ekibi sahiplendi. Doktorlar onu yürütebilmek için ellerinden geleni yapıyor. İnanıyorum ki Ramazan’ım artık yürüyecek’’ dedi.

Girişimler sonuç verdi

Haberlerin ardından Ceylanpınar Gazeteciler Derneği Başkanlığı ve Şanlıurfalı Televizyoncu Gülistan Özdemir’in girişimleri sonucunda, Hacettepe Üniversitesi Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Gökhan Tunçbilek ve ekibi, minik Ramazan’ın tedavisine başladı. (Mustafa Kaynak –İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.