banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya

Fatma Bayık: Anne sütü en iyi seçimdir

Hilvan Devlet Hastanesi Çocuk sağlığı ve hastalıkları servisinde düzenlenen etkinliğe Hilvan Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Abdurrahman Açıkgöz, Hilvan Belediye Başkanının eşi Sn. Fatma Bayık ,Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezi eğitmen ve kursiyerleri ile sağlıkçılar katıldı.
Bebek için en önemli besin kaynağının anne sütü olduğuna değinen Fatma Bayık: "Anne sütü bütün canlılar için  sağlıklı besin kaynağıdır.her zaman hazır ve temizdir.Emzirme anne ve bebek arasındaki duygusal bağı sağladığı gibi bebeğin gelişmesinde de büyük rol oynar, ruhsal gelişmesini de sağlar .Özellikle bebeklerin ilk aylarda anne sütüyle beslenip ve sonrasında uygun besinlerle emzirme yapılması bebeklerin sağlıklı gelişim göstermesi için yapılması gereken en iyi seçimdir" açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.