banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

Ekinci, meslek edindirme kursunu ziyaret etti

Semt ismi TOKİ olarak bilinen Batıkent Mahallesinde bazı temaslarda bulunmak üzere bölgeye giden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye Mahalle Muhtarı Halil Kaya ve AK Parti Eyyübiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Pişkin eşlik etti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Batıkent Kadın Destek Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Ekinci, burada kursiyerlerle bir araya gelerek hem Destek Merkezi’nin, hem de mahallenin sorunlarını dinledi. Dikiş Nakış, kuaförlük, Kur-an’ı Kerim, bilgisayar gibi kurs odalarını gezen Başkan Ekinci, kursiyerlerle yakından ilgilendi.

Kadın Destek Merkezinin yanında bulunan Gençlik Merkezini de gezen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, burada çeşitli spor aktiviteleri ile uğraşan gençlerle birlikte masa tenisi oynadı. Birkaç dakika süren masa tenisinde Başkan Ekinci’nin de tecrübeli olması, rakibi bir hayli zor duruma soktu. Başkan Ekinci, masa tenisinde yaptığı sayılar sonucu izleyenlerden büyük alkış topladı.

Yapılan incelemeler sonrası bir açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,  “Batıkent Mahallemizdeki Kadın Destek Merkezindeyiz, burada Büyükşehir Belediyemizin organize ettiği kursları ziyaret ettik. Bu kurslar kapsamında kuaförlük, dikiş nakış, Kur-an’ı Kerim, bilgisayar gibi kurslarına çok ciddi bir katılım var. Bu yoğun ilgiye de cevap veren, cevap vermeye çalışan belediyelerimiz var. Bu ziyaret kapsamında da talep ve sorunlarını aldık, onları da talimatlandırarak yerine getiriyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışına sahip AK belediye olarak bu anlamda yapmamız gereken çok şeyler var. Özellikle dezavantajlı gruplara yönelik çalışmalar var. Bu kapsamda kadın destek merkeziyle ilgili bu kurslara destek veriyoruz. Halkımızdan da tek istediğimiz bu kurslara ciddi katılım sağlamalarıdır. İhtiyaç duyulan alanlarda her türlü desteği vermeye hazırız.” Dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Batıkent Mahallesi Kadın Destek Merkezi çalışanları adına, AK Parti Eyyübiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Pişkin de Başkan Ekinci’ye vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.