banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Ekonomi Başkanı Hıdır Toprak

Demirkol, Temizlik işçilerini sevindirdi

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, temizlik işlerinde çalışan 300 personele 150 TL’lik maaş zammı yaptı.

Başkan Demirkol yaptığı yazılı açıklamada, Temmuz ayı itibari ile belediye bünyesinde temizlik işlerinde çalışan 300 personele belediye bütçesinden 150 TL maaş zammı yapıldığı belirtti.

Başkan Demirkol “Belediyemiz bünyesinde çalışan 300 Temizlik personeline 15 Kilogramdan oluşan Ramazan paketi dağıttık. Bununla kalmadık. Belediye bütçesinden 300 temizlik işçisine Temmuz ayından geçerli olmak üzere 150 TL’lik maaş zammı yaptık. İlerleyen dönemlerde yine belediye bütçesinden işçilerimize maaş zammı yapmanın yollarını bulmaya çalışacağız” dedi.

“”İşçilere işinizi severek yapın” diyen Başkan Demirkol, “İşinizi severek yapın, sevmeyerek yaptığınız da bir saatlik zaman bir gün gibi gelir. Bir kişinin bile işini aksatması komple kurumumuza mal olur. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizler için çok önemli… Aldığımız maaşı hak edelim” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.