banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Damat dehşeti, kaynanasını öldürdü

Edinilen bilgilere göre, Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde 2 gün önce ayrı yaşadığı eşinin evine giden Coşkun Köse, kayınvalidesi Türkan Köse ile eşi Filiz Köse ve yeğeni Mustafa Erdoğan'ı bıçakla yaralayıp kaçtığı ileri sürüldü. Ağır yaralanan 64 yaşındaki Türkan Köse, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Olay, iki gün önce sabah saatlerinde Üçoklar Mahallesi'nde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, evli ve 3 çocuk babası olan Coşkun Köse, şiddetli geçimsizlik nedeniyle uzun süredir ayrı yaşadığı eşi Filiz Köse’nin kaldığı babasının evine giderek tartıştıktan sonra kayınvalidesi Türkan Köse (64) ile yeğeni olan Mustafa Erdoğan'ı bıçakla yaralayıp kaçtı.

Aldıkları bıçak darbeleriyle yaralanan Filiz Köse ve Mustafa Erdoğan, yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere götürülürken, yaşlı kadın Türkan Köse ise Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Burada acil serviste tedavi altına alınan Türkan Köse, doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, iki gün süren yaşam mücadelesini bu sabah kaybetti.

Yaşlı kadının cenazesi otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, hastanede tedavileri devam eden Filiz Köse ve yeğeni Mehmet Erdoğan'ın sağlık durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi.

Kayınvalidesinin ölümüne yol açıp, eşinin ve yeğenini yaralayarak kayıplara karışan Coşkun Köse'nin ise yakalanması için başlatılan çalışmanın devam ettiği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.