banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Kovancı Mahallesi Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba Av Ferhay karataş

Büyükşehir Zabıtası Son Kullanma Tarihi Geçmiş Gıdaları

Yeni eğitim yılının başlaması nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mehmet Burak Küçük’ün Başkanlığında merkez ilçe Belediye Zabıta Müdürleriyle okul önlerinde alınması gereken tedbirler ile ilgili düzenlenen toplantının ardından zabıta ekipleri denetimlere başladı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Zabıta Şube Müdürlüğüne bağlı 3’uncu Bölge Zabıta Merkez Amirliği ekipleri Bağlarbaşı, Süleymaniye, Devteşti, Ahmet Yesevi, Karakoyunlu, Şehitlik ve Açık su caddesi ile Dedeosman, Buhara, Haleplibahçe, Akşemsettin ve Direkli mahallelerinde bulunan okulların kantinlerini denetledi.
2’nci Bölge Zabıta Merkez Amirliğine bağlı ekipler ise Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Kontrol ve Yem Şube Müdürlüğü ile Eyyübiye İlçe Zabıta ekipleriyle birlikte Kız Lisesi, Atatürk Lisesi, Atatürk Orta Okulu ve Atatürk İlkokulunun çevresinde bulunan bakkal, fırın, ocak başı, dönercileri kontrol etti.
Yapılan denetimlerde okul kantinleriyle iş yerlerinde satılan gıda maddelerini inceleyip ruhsatlarının olup olmadığını kontrol ettiler. Zabıta ekipleri denetlediği kantin ve iş yerler işletmecilerini sağlıksız gıda ürünü satmamaları yönünde uyararak kurallara uymaları istedi. Eksiklikleri olan iş yerlerine eksikliklerini gidermeleri için süre veren ekipler kontroller sırasında bir iş yerinde bulunan son kullanma tarihi geçmiş çeşitli ürünlere ve içeceklere el koydu.
Zabıta ekipler el koyduğu tarihi geçmiş ürünleri imha ederek, denetimlerini sürdürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.