banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

Bursa'da 29 çiftin nikâhı birlikte kıyıldı

Bursa Valiliği, Yıldırım Belediyesi ve Güney Marmara Roman Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği tarafından düzenlenen toplu nikâh töreninde 29 çiftin resmi nikâhları kıyıldı.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, törende yaptığı konuşmada, aile kavramının örf adetlerimizde önemli bir yer tuttuğuna dikkat çekerek, Yıldırım Belediyesi olarak böyle bir projede yer almaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Sosyal sorumluluk projesi olan toplu nikâh töreninde hayatlarını birleştiren çiftlere mutluluklar dileyen Edebali, “Yıldırım Belediyesi olarak burada nikâhları kıyılan çiftlere bir ömür boyu mutlu olmalarını temenni ediyorum. 700 bin nüfuslu Yıldırım’da büyük bir aileyiz. İnşallah buradaki çiftlerimizde topluma faydalı, hayırlı çocuklar yetiştirirler.” dedi.

Törene katılan  Bursa Valisi Münir Karaloğlu da  yaptığı konuşmada,”Bu organizasyonda 29 çiftimizin dünya evine girmesi bizim için çok önemlidir. Artık resmi nikâhsız hiçbir çift kalmasın. Devlet olarak, yerel yönetimlerle birlikte milletimizin her zaman yanındayız.” diye konuştu.

Nikâh töreninin sonunda,  evlenen çiftlere çeşitli hediyeler verildi.   (Sezer Özer-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.