banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Urfa Haber Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Büro Memur-Sen İstişare Toplantısını Gerçekleştirdi


Şanlıurfa Vezir Konukevinde İbrahim Akbaş koordinatörlüğünde gerçekleştirilen istişare toplantısında konuşan Şanlıurfa Şube Başkanı Fethi Akbulut; “böyle istişare toplantılarıyla bir araya gelmek çok faydalı oluyor. Çok kısıtlı maddi imkânlara sahip olmamıza rağmen sendikal faaliyetlerimizi aksatmadan devam ettiriyoruz” dedi.
Genel merkez kongresinde yeni oluşumlara karşı çıkacaklarını söyleyen Şube Başkanı Fethi Akbulut; “En sıkıntılı sendika bizim sendikamız. Bu sıkıntıyı gidermek için elimizden geleni yapıyoruz. 2015 yılı toplu sözleşmeklerinde iyi bir sonuç elde ettiğimize inanıyoruz. Önümüzdeki Cuma genel merkez kongremiz var. Sendikamız kendi içerisinde yaptıkları kısır çekişmelerle maalesef istediğimiz noktaya varamadık. Bu da sendikal faaliyetlerimize zarar veriyor. Önümüzdeki Cuma genel merkeze gideceğiz orada kongremiz var. Ama biz elimizi vicdanımıza koyarak oy kullanacağız. Şu kadarını söyleyeyim ki bölge olarak Yusuf Yazgan’nın listesine destek verme eğilimi var” diye konuştu.
Yaklaşık 800 üyesi bulunan sendikanın Şanlıurfa Şubesinden istişare toplantınsa katılan üyeler, toplantının çok fayralı geçtiğini belirtiler. Toplantı, katılımcılara verilen yemekle son buldu.
Haber: Mustafa Akkuş / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.