banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Bu habere en cok kuşçular sevinecek

Geldiği kisa zaman sürecinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karsilasan Vali Küçük kus merakiylada biliniyor. Sabah saatlerinde bir konuk evinde yabanci bir heyetle bir araya gelen Vali Küçük konuk evinde ki güvercinleri görünce hayranligini gizleyemedi.

Kuslari yakından gözleyen Vali küçük daha sonra yuvasindan cikardigi Beyaz angut cinsi güvercini alarak sevmeye başladı.Güvercini elinden birakmak istemeyen Küçük'un güvercinin kanat cirpisibdan ve güzelliğinden etkilendiği görüldü. is yerindeki diğer güvercin cinslerini inceleyen Vali küçük daha sonra objektife poz verdi.

Sanliurfa tarihi önemi kadar kusculugunda yaygın oldugu bir şehir. Şehrin dört bir yaninda bir cok vatandaş kusculuk yaparak geçimini sagliyor. Kent merkezinde iki kuscu kahvesi bulunuyor. Vali İzzettin Küçük'un kuscularla bir araya gelmesi bekleniyor.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.