banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Şanlıurfaspor

Bu ailenin yüzünü kim güldürecek?


Tarsus’ta özel bir hastanede tedavi edilen engelli Yıldız’ın ayağa kalkıp arkadaşları gibi yürümesi için sadece 15 bin TL ameliyat ücreti gerekiyor. Engelli Yıldız’ın ayağa kalkıp yürüyebilmesi için anne Songül Ferhat yetkililere sesleniyor.

Eyyübiye ilçesi Muradiye Mahallesi 3425’nci sokakta ikamet eden ve 6 çocuklu ailenin tek engelli çocuğu olan Yıldız Ferhat duyarlı vatandaşlardan ve yetkililerden gelecek yardımları bekliyor.

4 ay önce eşini kaybeden ve kızının engelli evde bakım ücretiyle hayatlarını sürdürdüklerini ifade eden anne Songül Ferhat, “Büyük oğlum askerde, kimse bize bakmıyor. Evimizin geçimini kızımın adına almış olduğumuz engelli bakım ücretiyle yapıyoruz. Ben yardım falan istemiyorum sadece kızımın ayağa kaldırsınlar yeterlidir. Birçok yere yardım alabilmek için başvuruda bulundum ama herhangi bir sonuç alamadım” dedi.

Babasının öldükten sonra herhangi bir geçim kaynağının bulunmamasından dolayı çocuklarını okula gönderemediğini söyleyen anne Songül Ferhat, “Çocuğuma ceket alamadığım için okula gönderemiyorum. Okul harçlığı veremediğim için çocuklarımı okula gönderemiyorum. Herhangi bir geçim kaynağımız yok. Yazları geçimimizi sağlayabilmek için pamuk toplamaya gidiyoruz. Bizlere bakacak kimse yok. Aç kalırım susuz kalırım ama yeter ki bu kızıma yardım etsinler rica ediyorum bütün yetkililerden, hiçbir isteğim yoktur. Sadece kızım ayağa kalksın benim için dünyalara bedel” dedi.

 Kaynak: Urfanatik

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.