banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

“Bir Avuç İyilik” Projesi Devam Ediyor



Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi Suriyeli ailelere duyarsız kalmadı.“Bir avuç iyilik” sloganı ile yola çıkan Yenişehir Gençlik merkezi çalışanları ve üyeleri beraber zor durumda bulunan Suriyeli ailelere yardıma devam ediyor.

Yenişehir Gençlik Merkezi yardım kampanyasına aralıksız devam ediyor. Bu kış şartlarında zor durumda bulunan Suriyeli ailelere topladığı giyecek, gıda ve erzak v.b. malzemeleri toplayıp, onlara teslim etti.  Ülkemizin gündemini oluşturan maddelerden biri olan Suriyeli mülteciler konusuna duyarsız kalmayan Yenişehir Gençlik merkezi “ Bir avuç iyilik” sloganı ile onları bir nebzede olsa Suriyeli aileleri sevindirdi. Battaniye, giyecek, yiyecek, erzak ve mutfak malzemelerinden oluşan yardım kampanyasına Yenişehir Gençlik merkezi üyeleri de katkıda bulundu.
Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah CANBEYLİ: “Çetin bu kış günlerinde çalışanlarımız ve üyelerimiz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz “Bir Avuç İyilik”  projesi  ile Suriyeli ailelere yardımlarımıza devam ediyoruz. Bu zor günlerinde Suriyeli kardeşlerimizin yanında olup, onları mutlu etmek çok güzel bir duygu” dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ: “ Suriye de artan iç karışıklık yüzünden ülkemize sığınan Suriyeli mülteci kardeşlerimizin özellikle kış mevsimiyle birlikte çetin soğukların artması yaşam şartlarını çok zorlaştırdı. Yenişehir Gençlik Merkezimizin başlatmış olduğu yardım kampanyasını devam ettirerek bu yaraya bir nebzede olsun merhem olmaya çalıştık. Bu konuda duyarlı davranarak kampanyayı başlatan ve ikincisini devam ettiren Yenişehir Gençlik Merkezi çalışanlarına ve üyelerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.