banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Bingöl'de yalnız yaşayan yaşlı adam evinde ölü bulundu

BİNGÖL-Bingöl de yalnız yaşayan Mustafa A. adlı vatandaştan uzun bir süredir, haber alamayan ailesi, durumdan şüphelendi.

Yaşlı adamın kaldığı evin kapısını vuran yakınları, kapı açılmayınca çilingir yardımıyla kapıyı açıp eve girdiklerinde,  yaşlı adamın cansız bedeniyle karşılaşınca durumu polise haber verdi.

Olay, bu akşam saatlerinde Bingöl merkez İnönü Mahallesi, maden sokakta bulunan Işık apartmanda meydana geldi.

Tek başına yaşayan ve evinde ölü bulunan Mustafa A. adlı vatandaşın ailesinden edinilen bilgiye göre,  bir süredir, ailesinden ayrı kalan ve tek başına yaşayan yaşlı vatandaştan, yaklaşık 10 gündür, haber alınamıyordu. Ortalıkta görünmeyen yaşlı adamın yakınları, durumdan şüphelendiler.


 

Bunun üzerine yaşlı vatandaşın tek başına kaldığı eve gelen yakınları, kaldığı dairenin kapısını çaldı. Kapı açılmayınca çilingir çağrıldı.  Çilingirin yardımıyla açılan daireye giren aile, Mustafa A.nın cansız bedeniyle karşılaştı. Bunun üzerine olay yerine çağrılan Polis,  olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlattı.


 

Daha sonra olay yerine gelen Savcı olayla ilgili gerekli incelemeyi yaptıktan sonra, Mustafa A.’nın cesedinin otopsi için Malatya’ya sevk edildiği belirtildi.  (Nihat Kanat-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.