banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç Şanlıurfa Balıklıgöl

BİLİNÇLİ AİLE MEDENİYETİN ÇEKİRDEĞİDİR

      

Toplantı ile ilgili konuşan İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR; Gençlik Merkezleri Gençlerimizin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle geçirmelerine, gençlerin bilgi, beceri ve yeteneklerini geliştirmelerine katkıda bulunan, yine gençleri zararlı alışkanlıklardan korumaya yönelik çalışmalar yapan kuruluşlardır. Bugüne kadar gençleri İpekyol Gençlik Merkezine getirerek devletin imkânlarından istifade etmelerini sağlamak adına çeşitli zamanlarda okul tanıtımları ve aile ziyaretleri yaptık. Amacımız gençleri oluşması muhtemel her türlü kötü ve olumsuz durumlarına engel olarak Gençlik Merkezine çekmektir. Yine gençlerin yanı sıra toplumu meydana getiren ailelerin eğitimi ve bilinçlenmesi de çok önemli. Bu noktada Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün Çaya geliyoruz projesi ile aile ziyaretleri yaptık. Bu günde daha önce yapmış olduğumuz ev ziyaretleri ve tanıtımların, meyvesini almaya başladık, Bu noktada aileleri Gençlik Merkezimize davet ettik. Burada aileleri ağırlayarak hem güven içinde çocuklarını göndermelerini, hem de ailelere yönelik çalışmalarda bulunmak istediğimizi belirttik. Güzel bir istişare oldu, bu kapsamda özellikle gençlerin ve çocukların talepleri dışında ev hanımlarının Kuran-ı Kerim, El Sanatları, Okuma Yazma ve Aile Eğitim Seminerleri konusunda talepleri oldu. Bu taleplerin yerine getirilmesi konusunda fikir birliğine vardık. 

İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR; Biz Gençlere yönelik her alanda hizmet etmeye devam ediyoruz. Ancak bunun yan sıra toplumu oluşturan aileler ne kadar bilinçlenirse o oranda bireylere, topluma ve ülkeye katkı sağlamış olur. Hizmet anlamında ilgili kamu kurum ve kuruluşlarla koordinasyon yapmak çok önemli hizmet noktasında tüm kamu kurum ve kuruluşlardan destek bekliyoruz dedi.

Toplantıya katılan ev hanımları ile yapılan sohbette bu toplantının çok verimli geçtiğini, bizimde boş vakitlerimizde buradan istifade edecek olmamız çok güzel emeği geçen İpekyol Gençlik Merkezi çalışanlarına teşekkür ediyoruz dediler.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.