banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Bezkiler Derneği yeni adresinde faaliyete başladı

Yaklaşık 15 yıldır çeşitli adreslerde dernek faaliyetlerini sürdüren BEZKİLER Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği geçtiğimiz hafta yeni adreslerine taşındı. Zincirli kapı Kapaklı Pasajı arkası Vezir Hamamı karşısı 2. katta bulunan yeni dernek binası iç dekorasyonu ve iç döşemesi yeniden yapıldı. Dernekten yapılan açıklamada; Amaçlarının bu yeni yerlerinde uygun projeler geliştirip insanlara sosyal ve kültürel faydalar sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

 

Kendi üyelerinin çabası ile ayakta kaldıklarını belirten dernek Başkan M. Şerif ŞAHİN ise; "büyük sıkıntılar ile bu günlere geldik. Kendi üyelerimizin çabası ile ayakta kaldık. Bundan sonra yeni çalışmalar yapacağız. İnsanlarımıza faydalı olacağız. Öğrencilere burs ve eğitim gibi katkılar sağlayacağız" dedi.

www.balikligol.com

http://balikligol.com/images/news/1608.jpg

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.