banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

BETON PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Kamuoyunda Çiftehan olarak ta bilinen Meşrakiye caddesindeki esnaf ve vatandaşların sesine kulak veren Eyyübiye Belediyesi,  kilitli beton parke çalışmalarının startını verdi. İlçenin birçok mahallesinde devam eden kilitli beton parke çalışmalarının son durağı olan Meşrakiye caddesindeki çalışmalar, esnaf ve vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Sabahın erken saatlerinden itibaren bazalt taşlarının sökümü ile başlayan ve 4 gün sürecek olan çalışmaların Beykapısı spot pazarına kadar devam edeceği belirtildi. Yapılan çalışmayla mahalle ve sokak aralarının daha estetik bir görünüme kavuşacağını belirten Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri kilitli beton parke döşemelerinin ilçenin birçok mahalle ve sokağında devam edeceğini ifade ettiler.

Eyyübiye Belediye Başkan Vekili Levend Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Giray Küçük, Ak Parti  Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş, Belediye Meclis Üyeleri Bilal Tekatlı, Ali Rıza Şenbahar, Ak Parti Eyyübiye İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Ağar ile İçe Yönetim Kurulu Üyeleri  sabahın erken saatlerinden itibaren kamuoyunda Çiftehan olarak bilinen Meşrakiye caddesindeki kilitli beton parke çalışmalarını yerinde inceledi.

“ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK”

Kilitli beton parke çalışmalarını yerinde inceleyen Eyyübiye Belediye Başkan Vekili Levend Ç:elik “ Meşrakiye caddesindeki çalışmalarımızın startını verdik. Bu bölgede Fen İşleri Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalar 4 gün boyunca devam edecek. Bu çalışmalar esnasında esnaf ve vatandaşlarımızın da bizlere yardımcı olmasını diliyoruz. Sadece bu caddede değil ilçenin birçok noktasındaki çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir. “ dedi.

“VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ BİR BİR YERİNE GETİRİYORUZ”

Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Giray Küçük ise vatandaşların sesine kulak verdiklerini belirtti. Küçük “ Vatandaşlarımızın seçimden sonra bizlere ilettikleri sorunları bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. Bizler de bizlere iletilen sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Burada da görmüş olduğunuz gibi bazalt taşları sökülüp yerine beton kilitli parke taşları döşeme işlemi devam ediyor. Belediye Başkan Vekilimiz ve Meclis Üyelerimizle birlikte sabahın erken saatlerinden itibaren hem esnaf ziyareti gerçekleştiriyoruz hem de çalışmaları yerinde denetliyoruz. Buradaki çalışmalarımız da çok hızlı bir şekilde sürüyor ve mümkün olan en kısa zamanda buradaki çalışmaları tamamlayıp vatandaşın hizmetine sunmayı arzuluyoruz. İnşallah 4 gün içerisinde bitmiş olacak. Ekip arkadaşlarımızın hepsine çok teşekkür ediyoruz “ dedi.

“BELEDİYEMİZLE KOORDİNELİ ÇALIŞIYORUZ”

Belediye Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı ile birlikte yapılan çalışmaların denetimine eşlik eden Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirtaş ise belediye ile birlikte Eyyübiye’ye hizmet için gece gündüz çalışacaklarını belirtti. Demirtaş” Bizler de inşallah Belediyemizle koordineli bir çalışma gerçekleştireceğiz. Bu anlamda Belediyemizin yaptıkları çalışmaları takdirle takip ediyoruz. Bu caddemizde de vatandaşlarımızın taleplerinin yerine getirilmesi memnuniyet verici. İnşallah en kısa süre içerisinde ilçenin birçok noktasındaki bu çalışmalar nihayetlendirilir. “ ifadesini kullandı.

Kilitli beton parke çalışmalarının startını veren heyet daha sonra Kunduracılar pazarında bulunan Şanlıurfa Göncüler Esnafı Kültür Sanat ve Sosyal Yardımlaşma Derneğini ziyaret edip dernek yönetimiyle bir araya geldikten sonra, haftanın iki günü yapılan esnaf duasına katıldılar. Esnafla birlikte ellerini semaya açıp bereket duasına eşlik eden heyet, esnafın dilek, temenni ve sorunlarını dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.