banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Bebeklere, ‘Haliliye’ye Hoş geldin’ kampanyası

Haliliye Belediyesi, Haliliye ilçesinde doğacak yeni çocuklar için kampanya başlattı. Kampanyada yeni doğacak bebeklere içersinde battaniye, elbise, çocuk bezi ve ateş düşürücü şurup bulunan paket hediye edilecek.

Konuyla ilgili Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesinde araya gelen Haliliye Belediyesi Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya ve Hastane Baş Hekimi Uzman Doktor Eyyüp Sabri Şeyhanlı kampanyayla ilgili açıklamalarda bulundular.
Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi ve Haliliye Kaymakamlığı ile ortaklaşa bu kampanyayı başlattıklarını ifade eden Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, “Bebekler Allah’ın bir lütfudur. Bu bilinci vermek amacıyla bu kampanyayı başlattık. Hangi ilçeden olursa olsun bizim ilçemizin sınırları içerisinde doğan her bebeğe ‘Haliliye Hoş geldin’ anlamında bebek seti hediye ediyoruz.” Dedi.
Görev yatığı hastanede doğan birçok bebeğin ailesinin mağdur olduğunu belirten Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Baş Hekimi Uzman Doktor Eyyüp Sabri Şeyhanlı ise bu kampanya ile bir nebze de olsa ailelere katkı sunmaya çalıştıklarını söyledi.

(Sedat Kuşulay-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.