banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Başkan Nihat Çiftçi, kadınlar gününde eşine gül verdi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Büyükşehir Belediyesinde çalışan kadın personelle bir araya gelerek "Şanlıurfa Kadınları ile daha da güçlü" dedi.

Kadınlar günü dolayısıyla Büyükşehir Belediyesinde çalışan kadın personellerle bir araya gelen Başkan Çiftçi ve Eşi Sema Çiftçi, bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Başkan Nihat Çiftçi, "Kadın ve Aileyi Yapısını Gözetiyoruz"

Büyükşehir Belediyesi'nin kadına ve aileye yönelik yapmış olduğu çalışmaları anlatan Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlara yönelik uygulanan pozitif ayrımcılığın önemine değindi.

Çalışma hayatında olduğu gibi hayatın her alanında kadınların önemli bir rol üstlendiğini belirten Başkan Çiftçi, "Kadınlara yönelik yaşanan olumsuz gelişmelerin son bulmasını temenni ediyorum" dedi.

Büyükşehir Belediyesinin kendi içinde başlattığı yapılaşma ile Kadınlara yönelik büyük adımlar attığının altını çizen Başkan Nihat Çiftçi, "Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum. Kadınlarımızın aile ve toplum içindeki yeri 1 güne sığdırılamaz. Büyükşehir Belediyesi olarak kurmuş olduğumuz Kadın Aile Şube Müdürlüğümüz, Şanlıurfa'mızda Kadının yerini, Ailenin yerini, Aile huzurunu ve gelişimine yönelik bir dizi güzel çalışmalara imza atıyor" dedi

Başkan Nihat Çiftçi, "Kurumların İlerlemesi Noktasında Kadın Gücüne Güveniyoruz" 

Büyükşehir Belediyesinde Şanlıurfa için hizmet veren bütün kadınlara teşekkür eden Başkan Nihat Çiftçi, "Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak kadınlara pozitif ayrımcılıkla baktığımızı belirtmek istiyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak 330 kadın çalışanımız Şanlıurfa'ya hizmet ediyor. Kurumuzun daha iyi çalışması, başarılı projelere imza atması açısından ellerinden gelenini yapıyorlar. Ve Gerçekten kurumların ilerlemesi noktasında kadın gücüne güveniyoruz" dedi.

Kadınlarımızın tarihten bu güne büyük bir fedakarlık gösterdiğine değinen Başkan Nihat Çiftçi, sözlerine şöyle devam etti.

"Gerek kurtuluş savaşında, Çanakkale savaşında ve Şanlıurfa'nın kurtuluş mücadelesinde kadınlarımızın yardımları vardır. Tarihe iz bırakan Nene hatunlar, Şerife bacılar Fatma ablalar vardır. Ve Allah'ın izni ile her zaman olmaya devam edecektir. Belediyemiz hepimizindir. Ana ocağıdır, Belediye çalıştıkça şehrimiz gelişecek ve belediye ürettikçe tüm Şanlıurfa'mız kazançlı çıkacak. Belediye standartları yükselttikçe ailemizin ve toplumuzun standardı yükselecek" şeklinde konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.