banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Balıklıgöl.com gündem belirliyor

Geçen hafta "Halkın sağlığı hiçe sayılıyor" haberimiz Gündeme bomba gibi düşmüştü. Özelikle bakallarda satılan ekmek kalitesi ve muhafa edilen "raf" konusunda dehşet görüntüler sunmuştuk. Bu haberimiz üzerine Şanlıurfa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Tarım İl Müdürlüğü Gıda Kontrol Şubesi ve Fırıncılar Odası Başkanlığı "kaliteli ekmek" için denetime çıktılar.

GEÇEN HAFTAKİ FOTOĞRAFLI HABERİMİZ İÇİN TIKLAYINIZ!...

Şanlıurfa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Tarım İl Müdürlüğü Gıda Kontrol Şubesi ve Fırıncılar Odası Başkanlığı hem insan sağlığını tehdit eden, hijyen ve gramaj kurallarına uygun yapılmayan ekmek üretiminin önüne geçmek amacıyla hem de çok başlılığı ortadan kaldrımak için beraber denetim çıktılar.

        Denetimler kapsamında önceki gün Büyükyol(Vali Fuat Caddesi)'da bulunan Nasih Usta'nın fırına giden Şanlıurfa Belediyesi Zabıta Müdürü M.Burak Küçük, Tarım İl Müdürlüğü Gıda Kontrol Şube Müdürü Nazif Çiftçi, Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı ve beraberindekiler diğer fırıncı meslektaşlarına örnek teşkil edecek bir ekmek üretimi gerçekleştirdi.

       Yetkililerin gözleri önünde yoğrulan hamur önce işçilerin ellerinde yumaklandı ardından ocağa atılarak müşteriye sunulacak kıvama getirildi. Bu sırada fırında uyulması gereken hijyen kurullarına dikkat çeken Tarım İl Müdürlüğü Gıda Kontrol Şube Müdürü Nazif Çiftçi "hijyen ve sağlıklı gıda tüketiminin gelişen dünyada öne çıktığına dikkat çekerek, halkın sağlıklı ve temiz ortamlarda yapılmış ekmekleri tüketmek istediğini" söyledi.

     Fırınlara yönelik denetimlerin rutin olarak devam edeceğini hatırlatan Şanlıurfa Belediyesi Zabıta Müdürü M.Burak Küçük ise "Şanlıurfalılara kaliteli ekmek yedirmekte kararlı olduklarını belirterek, bu konuda herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini" söyledi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.