banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Anket düzenlemeyeceğiz Çünkü;

Milletvekili seçimlerinin yapılmasına 1 yıl kaldı. Şimdiden kulisler yapılıyor. Kim nasıl ve ne şekilde öne çıkacak?

"Milletvekili aday adayı" olmak isteyen insanlar, kamuoyuna "pozitif" görünmek için çeşitli stratejiler izliyorlar.

Milletvekili olma yolunda yapılan her çalışma ve izlenilen her yolu "mubah" gören bir zihniyet var.

Ancak…

 12 Eylül'de ise Referandum var. Referandum ile "anayasa paketi"nin oylanacak olmasından dolayı Milletvekili seçimlerine hazırlık yapanlarda bir durgunluk olduğu, söylense de alttan alta siyasi kulisler hızla ilerliyor.

Örneğin bazı internet siteleri "anket" düzenliyorlar. "Kimi Milletvekili olarak görmek istersiniz?" gibi sorularla düzenlenen ankette bürokratlardan ve siyasi partilerde çalışanların isimleri ile mevcut vekillerin isimleri geçiyor.

Şimdi!...

www.balikligol.com YÖNETİM KURULU

olarak bize bu yönde gelen mailler, mesajlar ve imalar ile "anket" yapmamızı istiyorlar.

BALIKLIGÖL YÖNETİM KURULU olarak bu konuyu toplantımızda gündeme aldık ve şu soru-sorunlar ortaya çıktı;

1 -  Milletvekili aday adayı olarak seçilen isimler hangi kriterlere göre belirlenecek, belli olmayan kriterler doğrultusunda aday olacak isimleri neye göre belirleyeceğiz?

2 - Söz gelimi bir bürokratın ismi ankete yazılsa o anket bürokrata ne tür bir getirisi olur? Pozitif mi, negatif mi etkilenir?

3 - Milletvekili olma özeliği bulunmayan bir kişi, bizim "siteyi basamak" olarak kullanmayacağını nasıl tespit edebiliriz?

4 – Şöhret olmak için çaba gösteren bazılarının oyununa alet olmayacak mıyız?

KARARIMIZ ŞU;

Haksızlığa prim vermemek ve siyasi ihtiras peşindeki insanların iyi niyetimizi, doğru ve objektif yayıncılık prensiplerimize aykırı davranmamak için, kamuoyunu yönlendirmemek "herkese hak ettiği değeri" vermek için "RESMİ OLARAK ADAY ADAYLARI" belirlenmeyene kadar bu konu ile alakalı herhangi bir anket faaliyetimiz olmayacak!...

Okuyucularımıza ve kamuoyuna  saygıyla duyurulur…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.