banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

DAR GELİRLİ AİLELERE YARDIM

Akçakale belediye başkanı Abdulhakim Ayhan ekonomik gelir düzeyi iyi olmayan Türk ailelere yardımı bir gelenek haline getiren Akçakale belediyesi bu ayda belediye ekiplerince tespit edilen ailelere Gıda kışlık Ayakkabı ve giyim malzemeleri yardımı yapıldı.

Akçakale Belediye başkanı Abdulhakim Ayhan'ın eşi Ayşenur Ayhan daha önce  belediye ekipleri tarafından tespit edilen Dar gelirli ailelerin yüzlerindeki tebessüm evlerindeki huzura vesile olmaya devam ediyoruz dedi.

Yapılan yardımlardan dolayı oldukça memnun olduklarını ifade eden Emine Kırcalı:"Akçakale belediye başkanı Abdulhakim Ayhan'a teşekkürlerimi sunarım maddi manevi konularda desteklerini hiç eksik etmiyor.Allah onu  başımızdan eksik etmesin" Dedi.

Ayşenur Ayhan ise:"Daha önce Akçakale belediye ekiplerimiz tarafından tespit edilen Dar gelirli aileleri beraber dolaşıyoruz.Maddi manevi yardımlarda bulunuyoruz.Sohbet edip onların yanında olduğumuzu  his ettiriyoruz.Akçakale belediyesi tarafından yapılan bu çalışmalar her zaman devam edecektir."Şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.