banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

3G için Başkan Ekinci'ye teşekkür ettileri

Engelsiz bir yaşam sloganıyla engellilere ve yaşlılara yönelik çalışmalarını sürdüren Eyyübiye Belediyesi, hayata geçirdiği projelerin geri dönüşleriyle vatandaşların takdirini topluyor. Engelli ve 65 yaş üstü vatandaşların, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına gitmeden, işlemlerini yapmalarına olanak sağlayan 3G yüz tanıma video konferans sisteminden yararlanan vatandaşlar, memnuniyetini dile getiriyor. Eyüp Peygamber Makamındaki Eyyübiye Bedensel Engelliler Derneğinde hizmet veren 3G yüz tanıma video konferans sistemi, Eyyübiyeli yaşlı ve engelli vatandaşların işlemlerini rahatlıkla yapmalarını sağlıyor.  Engelli ve 65 yaş üstü vatandaşların, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına 3G yüz tanıma video konferans sistemiyle ulaşmalarını sağlayan projeden faydalanan yaşlı ve engelli vatandaşlar, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür etti. Eyyübiye ilçe sınırlarında bulunan yaklaşık 5 bin engelli vatandaş ile yaşlıların, mesafe olarak kendi bölgelerine uzak olan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına gitme noktasında yaşadıkları sorunun önüne geçmek için kurulan 3G yüz tanıma video konferans sistemiyle engelli ve 65 yaş üstü vatandaşlar, işlemlerini artık daha kolayca gerçekleştiriyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına sistem aracılığıyla canlı olarak bağlanan engelli ve 65 yaş üstü vatandaşlar, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ettiler.

Eyyübiye Belediyesinin engelli ve yaşlılara yönelik yapmış olduğu çalışmadan dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşlar Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.