banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der toz Sugeldi Candeias

12 DABO sahnede
12 Dev Adam Basketbol Okulları (12 DABO) faaliyetleri kapsamında bu yıl 7.si düzenlenecek olan Türkiye Ligi  şöleni Şanlıurfa da başladı.
Konuyla ilgili olarak Şanlıurfa Gençlik spor il müdürü Hakan Altu, 12 DABO bölge koordinatörü Çetin Yıldız ve Basketbol yazarı İmet Badem Şanlıurfa öğretmen etinde basın toplantısı düzenledi.
Şanlıurfa Gençlik spor il müdürü Hakan Altu: 12 DABO Türkiye ligi Şölenin 7. cisi Şanlıurfada 2 grup halinde yapılacak. Bilindiği gibi önümüzdeki çarşamba günü Ziraat Türkiye kupası Fenerbahçe-Trabzonspor final karşılaşması için gündemimimiz yoğun. Bu Şöleni iyi geğerlendirmek lazım. Ayrıca 2012 de basketbol adına büyük bir organizasyon hazırlığındayız. Kesinleştikten sonra sizlere duyuracağız. dedi.

12 DABO bölge koordinatörü Çetin Yıldız: Bu şenlikle birlikte basketbolu Urfaya sevdirmek istedik. Umarım basketbol haketiği yeri alır.

Basketbol yazarı İmet Badem: Şanlıurfaya 5.ci gelişim. Daha önce her geldiğimde Gaziantepte konaklıyordum. Günü birlik Urfaya gelir giderdi. Ama şimdi bakıyorum. Saray gibi bir havaalnına sahip ve yolları çok geniş ve güzel. Konaklamak için ise baya yerler var. Ben hayatımı basketbolda adaım. Basketbolda 50.ci senem doluyor. Medyada ise 25 yılımı doldurdum. Bu organizasyonda birbirini tanımayan yüzlerce geleceğin insanları birbirini tanıyor ve arkadfaşlık kuruyor.

Bu çocuklar yarının Mehmet Okur'u ve Hidayet Türkoğlu'su olacağı gibi, başbakanı ve valiside olabilirler. Çocuklarımıza Basketbolu sevdirelim. Aynı zamanda Basketbol düya sanayisinde 22.cisi olarak kabul ediliyor. Dedi.

İşte 12 DABO Türkiye ligi Şölenine katılan iller.

A GUBU                       B GRUBU

Batman                           Şanlıurfa

Malatya                          Diyarbakır

Erzincan                          Adıyaman

Van                                Elazığ

Ömer ASLAN / www.balikligol.com

http://balikligol.com/images/news/2081.jpg

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.