banner2


 

Tüm Mahlûkları halk eden Rabbul Âlemindir. Kur’an inmeden önce, İncil, Tevrat, Zebur, suhuflar ümmetlerin ilahi klavuzlarıydı. Hz… İsa AS. İle Hz. Muhammed SAV. Arasında takriben altı asır mesafe var. Bu döneme fetret devri denir. Yahudiler, Hıristiyanlar kutsal kitaplara uydukları zaman Müslüman’dılar. Yahudiler İslam tarihinde çok asi bir kavim olarak belirtilir. Rivayetlere göre Yahudiler ilahi emirleri tebliğ eden 30 a yakin Peygamberinin katilidir. Gerçek Yahudilik ve Hıristiyanlıkta, tahrif edilmemiş kitabi mukaddeslerin hepsinde tevhid inancı vardır. Helal haram vardır. Hele Ahir zaman Peygamberi geldikten, Kuran indikten sonra Tüm ilahi kelâmlara iman etmek, gönderilen tüm peygamberleri tasdik etmek Müslümanların İman esaslarındandır. Kur’an-ın inmesi ile geçmişte ki şeriat ilkeleri de hükümsüz olmuştur. Bugün yeryüzündeki Yahudi, Hıristiyanlar Özden kopmuştur. İncil ve Tevrat tahrif edilmiştir. Özden kopanlar, bozulmuş kitaplara Sözde İman edenler Müşrik taifesidir. Yahudi taifesinin islam Ülkelerine saldırması kan akıtması fitne tohumları ekmesi, tahrif edilmiş inançlarının gereğidir.

Tahrif edilmiş inançlarına göre tüm insanlık Yahudilerin kölesidir. İsrail’in bekası hâkimiyeti Yahudiliğin İman esaslarıdır onlar için arzı mev-ud’u gerçekleştirmek en büyük cihattır. Müslümanların elinde vahiy eseri olan Kuran vardır. Kur an Müslümanların hayat kaynağıdır. Siyonist düşünceli Yahudiler Sağlam Kur’an-ı bozulmuş kitaplara benzetmeye çalışıyorlar. Kur’an Müslümanlığı, İbrahimi Dinler, Dinler arası Diyalog Feminizm, Afganilerin, abduhlerin bozma projeleridir. Din düşmanları Siyonist düşünceliler Müslümanları İslam’dan uzaklaştırmada hayli mesafe kat etmişlerdir. Müslümanlar düşmanını tanımada, önlem almada gayret sarf etmesi gerekirken bir birinin kuyusunu kazmayla uğraşıyorlar Amerika Türkiye’ye ekonomik ambargo koyuyormuş, bir papaz yüzünden Siyonistlerden merhamet, sözünde durma mı beklenir? Kapitalizmin hortumları ile zenginlere ne olur ki, olan Mazlum halka oluyor. Döviz artışı zirvede, zamlar çiğ gibi, ülke dış borçlarla varlık fonları ile ipotekli, Yanlış siyaset, yanlış idare bedelini hep mazlum halk çekmiş çekmeye de devam edecektir.

Yanlışlara alkış korosu olduğu surece, yanlışa yanlış denmesi gerekirken, halen pembe tablolar çiziliyor. Sayin başkanı istemeyen, Türkiye’nin büyümesini hazmedemeyenler varmış. Seçim öncesi her şey düzelecek diyen kim? Halk daha ne yapsın illa yanlışta olsa doğrudur. Kurgusundan nadim olmak erdemliktir. Kur’an gavurdan dost olmaz diyor. Bizi idare edenler ise Müttefik diyor. Onların eseri Demokrasi, Laiklik diyor. Liberalizm diyor. Helal haram demeden din dışı bir ittifaka can atıyor Avrupa Birliği bakanlığını kuruyor… Şimdi yeni sistemle o bakanlık devre dışı edilmiş görünüyor. Seneler önce Rahmetli Erbakan İslam dinarı, D.8 ler. Ağır sanayi, yerli sanayi, önce Ahlak ve maneviyat Yahudi laftan anlamaz güçten anlar. AB Yahudi kulübüdür. İman varsa imkânda var. Müslüman tekkeden sut çıkarır, Milli görüş dışındaki partilere dördüzler. Hayat Cihattır. Yeni bir dünya, daha neleri haykırırken, Mirasına konanlardan bugüne kadar hiç ders almayanlar. Var olanı görmezden gelenler. Yanlışlarda ısrar edenler. Meddahların pompalaması ile devlet yönetimine talip olanlar isim değişiminden öte gidemezler. Ümmetin sorunlarını çözemezler. Küfür tek millettir. Müslümanlar da tek ümmettir. Ciddi tedbirler alınmazsa Siyonist düşüncenin, tüm alanlarda baskıları kesintisiz olacaktır.

 2019 da yapılacak olan yerel seçimlere kadar devam edeceğe benziyor. Dış güçler dıştan Ülkemizi hizaya getirmeye çalışırken, İçte de ciddi ayrışma var. İktidar mensupları hiçbir eleştiriyi kabul etmiyor Sayın ERDOĞAN sayesinde insanlara tepeden bakıyor. Sayın Başkan uymayan gider demişti ya onları kast ediyorum. Hatta bir iktidar yanlısı İktidar böyle devam ederse akıbeti ANAP gibi olur demişti. Bu görüşe bende katılıyorum. Eleştireni hemen vatan haini ilan ettiler. Peki, çözüm nedir? Çok basit gavurdan dost olmaz hele yalvarmakla hiç olmaz. Hamasi söylemlerden ziyade ciddi tedbirleri almak şarttır. İncirliğin kapatılması gibi. İçte çok düşman üretilmiş, haksız yere mağdur olan imha edilmiş bir nesil var çözümler üretilmeli barış eli uzatılmalı, mağdurların elinden alınan ekmek tekrar iade edilmelidir. (Cezayı hak edenler Hariç) Faiz düzeni ciddi sorgulanmalı çözümler bulunmalıdır. Geçmişteki beşli çeteye benzememek için tüm sivil toplum kuruluşları medenice iktidarın doğrularına doğru, yanlışlarına ise yanlış demeyi başlatmalıdır. Diyanet camiası maslahat icabı alkışçılıktan vazgeçmelidir. Kur’an mesajını çekinmeden herkese haykırmalıdır. İçte birliğin oluşması için her kesimden bir şura kurulmalıdır. Devede kulak yazdıklarıma önem verilmezse daha çok zalim, katil Yahudinin hışmına uğrarız diyorum. Vesselam…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.