banner2

Türkiye Türklerindir, Arabistan Araplarındır, Afganistan Afganlarındır, Mısır Mısırlılarındır, İran Acemlerindir denildikten sonra yani Ümmeti bölük pörçük dağıtıklarından bu yana Müslümanların payına hep sürgün, hep ötekileşme, hep vahşet, hep katliam ve hep ölüm düşmüştür.

 

Bugün dünyanın neresinde bir vahşet, bir soykırım, bir katliam, bir açlık, sefalet haberi gelirse biliniz ki orası Müslüman bir ülkedir ve de dünyanın neresinden 7 yıldızlı bir otel, bir şato ve milyon dolarlık araba, havuz sefaları haberleri de gelirse yine bilin ki orası da Müslüman bir ülkedir.

 

Bugün Arakan, Somali, Gazze, Hama, Halep, Doğu Türkistan, Çeçenistan, Afganistan, Patani, varla yok arasında bir yaşam sürerken Katar, Kuveyt, Suudi Arabistan, Brunei şaşaalı yaşamlar sürmesi Ümmetin durumunu gözler önüne sermek için yeter ve artar.

 

Neden Müslümanlar böyle oldu ? Evet neden böyle olduk?

 

-Çünkü her Ülke ırkçı akımların tuzağına düşüp İslam ikinci plana ittiği için böyle olduk.

-Çünkü Fıratın ötesinde Kutrun kağtığı Kuzunun sorumluluğunu taşıyacak

 

Adalette, Düşüncede  yöneticilerden dolayı böyle olduk.

-Çünkü Kuran-ı Kerimi okumadığımız için ve Kuran-ı Kerimden derler çıkaramadığımız için böyle olduk.

-Ahiretten çok dünyayı sevdiğimiz için böyle olduk.

-Önce Türk, önce Kürt, önce Arap, önce Boşnak, önce Acem, önce Bengal olduğumuz için böyle olduk.

-Önce İslam, önce Müslüman, önce Mümin olmadığımız için böyle olduk.

-İslam milletleri Kardeş olamadığımız için böyle olduk.

-Her paydada birleştik ama sadece İslam paydasında birleşemediğimiz için böyle olduk

-Mehmey Akif’lerden, Hasan El Benna’lardan, Muhammed İkbal’lerden, MalcolmX’lerden, Bediuzzman Said Nursi’lerden çok Ziya Gökalplere, Nihal Atsızlara, Enver Hocalara, Saddamlara, Esadlara inandığımız için böyle olduk

 

-Allahın “Müminler Kardeştir” ayetinden çok Marksın Das Kapitaline uyduğumuz için böyle olduk

-Türk-Kürt-Arap kardeştir diyenden çok “Ne mutlu Türküm diyene” diyenleri baş tacı ettiğimiz için böyle olduk.

-Bir Müslüman Kürtü 1 Milyon Müslüman olmayan Türke, 1 Müslüman Türküde Müslüman olmayan 1 Milyon Kürde değiştiremediğimiz için böyle olduk.

 

-ÜMMET olamadığımız için böyle olduk.

 

Bu Ümmetin refahı ne “Türk-İslam”,ne “Kürt-İslam”,ne “Arap-İslam”,ne “Acem-İslam” ne de Ilımlı İslamda, sadece ve sadece “İslam”dadır.

Bu Ümmetin kurtuluşu ne “Sosyalizm”de, ne “Kapitalizm”de, ne “Marksizm”de ne de “Turan”dadır sadece ve sadece “Kur’an”dadır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.