banner2

Şanlıurfaspor kendi sahası ve seyircisinin önünde çıktığı Karşıyakaspor maçında oldukça stresli başladı.

Haftalardır alınan kötü sonuçların ve kamuoyunun yoğun baskısı altında maçı almaktan başka çaresi olmayan bir takımın yoğun stresi işle çıktığı maçta çok güzel bir oyun sergilediler.

Futbolcuların bir biri ile uyumlu ve 90 dakikaya yaydığı güzel futbol ile alınan üç puan gerçekte takıma ilaç gibi geldi.

Tüm yönetimi ve teknik ekibi strese sokan 90 dakika sonunda gelen gol her şeyi unutturdu.

Tabi, aksi bir durum meydana gelseydi, Yönetim, Hoca, futbolcuları için çok zor günlerin beklediği bir gerçek.

O kadar unut verilen taraftarın kötü sonuçlar için artık tahammulu yok. her transfer döneminde harcanan trilyonlarca para ve şehrin tek takımı hiçte hak ettiği yerde değil. bu da tüm taraftarın ve urfalının canını sıkmaktadır.

Gelelim maça; 90 dakika uyumlu bir futbol sergileyen Şanlıurfaspor bir türlü kale direklerinin içerisinden o meşin yuvarlağı geçiremedi. taki maçın son dakikalarında yan hekemin iyi süzdüğü penaltı pozisyonuna kadar. işte o takımı ve maçı kurtaran hamle oldu.

Tugay Hocanın Ekrem ve Edinho'yu kenarda tutması da akıllıcaydı.

Takım olarak iyi pas yapıyorlar. bu da bizi iyi bir sonuca götürecek. Bu futbol devam etmesi durumunda daha güzel sonuçların gelmesi içten bile değildir.

Şimdi, Göztepe deplasmanında iyi bir futbolla saha hakimiyeti sağlanırsa bu deplasmandan da üç puanla dönmemiz içten bile değil. deplasmanda alacağımız 3 puanla takımda iyi bir moral ve motivasyon olur. her geçen gün takımda uyum sorunu atlatılırsa Şanlıurfaspor'un grubunda yenemeyeceği takım yoktur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.