banner2
Güvenliğimizi kim sağlayacak bundan sonra! Gençlerimiz bundan sonra Güvenlik zafiyeti yaşayacaklar yani! Genç Dimağlar Soğuk Savaş Taktiklerinden mahrum kalacak demek. Gençlerimiz her Türkü aşka getiren, her Türkü gaza getiren o ulusallı mulusallı sloganları duymayacak mı bundan sonra yani?

Her Türkiye vatandaşı Türk oldukları için Mutlu olamayacaklar mı yani? Gençlerimiz savaşların teknoloji ile değil gazla kazanılacağını öğrenemeyecek demek. Bir Türk Dünyaya bedel olmayacak mı yani?

Tanrı sadece Türkü korumayacak mı yani? En iyi Kürt ölü Kürt olmayacak mı yani? Silah sesi kalem sesinden daha melodili gelmeyecek mi yani? Bu ülke için kurşun sıkan da kurşun sıkılanda kahraman olmayacak mı yani? Bundan sonra 3 tarafımız Denizlerle 4 tarafımız Düşmanlarla çevrili olmayacak mı yani?

Yunanistan, Ermenistan, Suriye, Rusya, Irak ve de özellikle İran bizim ezel ebed düşmanlarımız olmayacak mı yani?

Türkün Türk’ten başka Dostu da olabilecek yani. Her Türk asker doğmayacak mı yani. Bazısı Bilim Adamı, bazısı Fikir Adamı, bazısı İlim Adamı, bazısı Sanat Adamı bazısı Siyaset adamı olabilecek yani.

Bundan sonra içteki en büyük Düşmanlarımız Sakallılar ve Başörtülüler  olmayacak mı yani? İrtica zırt pırt hortlamayacak yani. Şeriat 10 yılda bir gelmeyecek yani. Rektörlerimiz, yargıçlarımız, akademisyenlerimiz, gazetecilerimiz, düşünürlerimiz  Genelkurmaydan Brifing alıp zırt pırt Anıtkabirin yollarını aşındırıp Atatürk’ü Rahatsız etmeyecekler yani.

Genç Subaylarımız bir başörtülü bir sakallı namaz kılan bir başbakan Allah diyen bir Cumhurbaşkanı gördüklerinde “Rahatsız”lanmayacaklar  bundan sonra yani. Güçlü bir Türkiye için Güçlü bir Ordu gerekliliği kalmadı yani. Güçlü bir Ordu güçlü bir Türkiye  ile olabilecek yani. Ordu göreve diye bağıranlara şimdi destek zamanı, çünkü ordu şimdi kendi asil vazifesin dönmeli.

Bu ülke gereksiz “Milli”lerden tek tek kurtuluyor kurtulacak ve de kurtulmalı.Bu ülke ilk Millisi olan “Milli Şef” İsmet İnönü’den kurtuldu yıllar önce.Şimdi de “Milli Güvenlik” denilen dersten kurtulacak.Darısı ilerde “Milli Piyango”nun başına olur İnşaallah.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.