banner2

Ve beklenen oldu. Alınan kötü sonuçlar, farklı mağlubiyetler sonucu yönetim Hüseyin Dağ ile yollarını ayırdı. Başarsızlık oldu mu ilk fatura hocaya kesilir. Futbolun adaleti budur.

4 sezonda 9.cu hoca ile yollar ayrıldı. Demek sorun sadece teknik direktörde değil. Kendini kanıtlamış futbolculardan kurulu takımda başarsızklık çok yönlü olarak masaya yatırılmalı.

Bu takımda ruh yok, futbol heyecanı yok. Futbol tabiki yarış oyunu, her sonuca gebe ama futbolcu, teknik sorumlu ve yönetim bir araya gelerek bu fedakar taraftarı ve şehri düşünerek biraz gayret göstermeleri gerekir.

Şanlıurfaspor'un futbolcuları, sahası, tesisleri, taraftarı tamam. Yani un var, şeker var, yağ var ama helva yapan yok.

Nihayet Şanlıurfaspor Başkanı Fethi Bey ve yönetimi bu kadar patinajdan sonra turnayı gözünden vurdu.

Galatasarayın büyük başarılarında pay sahibi olan efsane futbolcularından, ingiltere tecrübesi ile yoğrulan Tugay Kerimoğlu'nu ceylanların başına getirdi.

Otoriter, tecrübeli, bilgili ve birikimli teknik adam Tugay Kerimoğlu nihayet helvayı yapacak adam olarak görünüyor. 

Heyecanı ve havası ile şehre sinerji katacak olan Kerimoğlu ile başarı çok uzak değil. Haydi ceylanlar Tugay Kerimoğlu etrafında kenetlkenerek bu takımı süper lige taşıyalım.

Hoşçakalın

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.