banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Yeni nesil güvenli bellek teknolojisine dayanıyor

(TEE GMBH, İstanbul Rep Ofisi) İstanbul, 12.03.2013 – Toshiba Corporation, yüksek çözünürlüklü içeriğin depolanması ve dağıtımı için esnek bir platform sağlayacak olan SeeQVaultTM (*1) teknolojisine dayanan yeni microSDHC Hafıza Kartlarını duyurdu.

SeeQVault, Toshiba Corporation, Panasonic Corporation, Samsung Electronics Co., Ltd. ve Sony Corporation tarafından geliştirilmiş ve NSM Initiatives LLC (NSM =Next Generation Secure Memory Initiative) aracılığı ile lisanslanmış lider bir içerik koruma teknolojisidir. Bu teknoloji, tüketicilerin yüksek çözünürlüklü (HD-High Definition) içeriği depolarken ve dağıtırken yüksek seviye güvenliğin keyfini yaşayabilmeleri için, benzersiz bir tanıtıcı ve ortak anahtar altyapısı ile çift yönlü kimlik tanıma sistemi uygular. Teknoloji, flash bellek kartlarına ve bunları kullanan cihazlara entegre edilebilir. NSM Initiatives LLC, 25 Şubat’ta cihaz üreticileri ve içerik servis sağlayıcılarına bu teknolojiyi lisanslamaya başlamıştır.

SeeQVault insanların en yeni dijital içeriğe erişmelerine ve özgürce farklı platformlarda bunun keyfine varmalarına olanak tanır. SeeQVault kartı yüksek düzeyde bir güvenli bir ortam temin ederken, bir akıllı telefon, tablet bilgisayar veya TV’de içeriğin oynatılması için kullanılabilir.

İlk ürün hattı, Ultra High Speed (UHS) Bus I ve UHS Hız Sınıfı I ile uyumlu olacak şekilde, 16GB ve 32GB kapasiteleri kapsayacaktır. Toshiba Mart 2013’te örnek ürünlerin teslimatına ve 2013 yılı sonunda ürünlerin satışına başlayacaktır.

Ürün Profili
Kapasite                Maks. hız      
Okuma     Yazma
32GB     40MB/sn     20MB/sn
16GB     40MB/sn     20MB/sn
Kilit Özellikler
1.    Maksimum 20MB/sn yazma ve 40MB/sn okuma hızı.
2.    SD Hafıza Kartı versiyon 3.0 ve Ultra High Speed Bus I ile uyumlu.
3.    SD Hafıza Kartı versiyon 2.0 ile uyumlu olan SDHC cihazlar ile de uyumludur.
4.    Standart SD hafıza kartlarındaki CPRM teknolojisini destekler.

[1] SeeQVaultTM , NSM Initiatives LLC’nin ticari markasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.