banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Sony Xperia X Satışa Çıktı! Sony Xperia X fiyatı nedir? özellikleri nelerdir?


Sony’nin Yeni Amiral Gemisi Telefonu Xperia X Satışa Çıktı



Mart başında Barselona’da bir lansman düzenleyen Sony Mobile, bir süredir kan kaybeden Xperia Z serisi yerine koyduğu X serisini duyurmuştu. Yerinde takip ettiğimiz bu lansmanın ardından, Xperia X serisinin ilk modeli olan Xperia X Türkiye’de satışa sunuldu.

sony xperia x

Xperia X, kamera, batarya ve tasarım yönleriyle yeni nesil teknolojileri içeriyor. Aynı üründde yer alan, hareket halindeki nesnelerde en hızlı otomatik odaklamaya sahip kamera, iki güne kadar pil ömrü ve Akıllı Pil Yönetimi, kullanıcı deneyimine yeni bir boyut katıyor.

Kamera özellikleri öne çıkıyor

Sony’nin kamera mühendisleri ile yakın işbirliği içinde geliştirdiği ve Xperia X modelinde yer alan yeni “Öngörücü Otomatik Odaklama”, önce fotoğrafını çekeceğiniz nesneyi seçtiriyor, sonrasında da nesnenin hareketini öngörerek hareketi mükemmel odakla yakalamanızı sağlıyor. Düşük ışıkta dahi size mükemmel selfie’yi sunmak için yeniden tasarlanmış 13 MP ön kamerası ve bekleme durumundan çekim moduna saliseler içinde geçen arka kamerası ile Xperia X en doğal anları yakalamanızı imkanlı kılıyor.

  Pili 2 güne kadar dayanıyor

Xperia X, iki güne kadar dayanan pil ömrü sunan, Sony’nin akıllı pil yönetimine sahip olmasının yanında, tek şarjla daha uzun süre kullanım imkanı da sunuyor. Qnovo Adaptive Charging teknolojisini kullanan Xperia X, pilinizi şarj sırasında koruyarak telefonunuzun pilinin yaşam süresini de uzatıyor. Xperia X, Qualcomm Snapdragon 650 işlemci kullanıyor. Elde tutuşu kolaylaştıran kasası ve kavisli cam ekranı ile göz dolduran Xperia X; beyaz, grafit siyah, yeşil altın ve pembe altın renk seçenekleri ile geliyor.

Xperia X kamera
Xperia X’in öne çıkan özellikleri

– Öngörücü Hibrit Otomatik Odaklama özelliğine sahip 23 MP kamera
– Düşük ışıkta selfie çekebilen 13 MP ön kamera
– 5 inç Full HD kavisli ekran
– 2 güne kadar pil ömrü
– Qnovo Adaptive Charging
– STAMINA Modu
– Qualcomm Snapdragon 650, 64 bit Altı Çekirdekli işlemci

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.