banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

Vali Güvenç; Facebook ve Twitter'i olmayan idareci olmasın

Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası tarafından eğitimi verilen “Denetim, Denetim Standartları ve Uygulamaları” kursunda başarılı olan kursiyerlere sertifika dağıtım töreni Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Sertifika alacak olan Mali Müşavir adaylarına başarılar dileyen Vali Güvenç, bu programa destek veren Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odasına da teşekkür etti.

Tören öncesi bir konuşma yapan Vali Güvenç, yaşadığımız çağda insanların yeniliğe açık olmasının gerekliliğine değinerek, “Bilgi kültür hazinemizi geliştirmemiz, dünyayı takip etmek lazım. ‘Konuşmacı arkadaşımız dedi ki bu yeni dünyada NetWork yönetimi var. Herkes evindeki aletlerle işini yapıyor.’ Yeni dönemde facebook’u olmayan, twitter’ı olmayan ve teknolojiyi kullanmayan bir adamdan idareci olmaz. Gerçekten de böyle bir dünyada yaşıyoruz. Bu anlamda da Şanlıurfa’da güzel şeyler oluyor. İş-Kur’da, KOSGEB’de böyle meslek odalarımızda Nihat Bey gibi yeniliğe açık olarak elimizden geldiği kadar nitelikli toplum, nitelikli meslek mensupları oluşturmaya çalışıyoruz”

Şanlıurfa’nın genç bir nüfusa sahip olduğunu anlatan Vali Güvenç, “Sürekli göç alan büyüyen, gelişen bir şehiriz. Emin olun bu anlamda sizlere hem meslek, anlamında hem Urfalı olarak çok görevler düşüyor. Ulaşmamız, bilgi birikim paylaşmamız gereken çok geniş kesimler var. Bu insanlara ulaştığımız zaman gelişimi, değişimi onlara da anlattığımız zaman, mutlak surette Urfa’mız daha güzel olacak, daha planlı ve daha çok gelişecektir. Bu yönde çalışıyoruz, çalışmaya da devam ediyoruz. Emek veren herkesi kutluyorum” dedi.

Vali Güvenç konuşmasının ardından “Denetim, Denetim Standartları ve Uygulamaları” eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifika dağıtımı gerçekleştirdi.

Törende Vali Celalettin Güvenç’e, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Nihat Taş, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz, İl Emniyet Müdür Vekili Alpaslan Hersanlıoğlu, İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, İş-Kur İl Müdürü Necdet Karasevda ve daire amirleri eşlik etti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.