banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Urfa'da Turkcell Superonline sistemi çöktü

Dün gece saatlerinden bu yana Turkcell Superonline;  Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ illerinde müşterilerine data hizmeti veremiyor.

Konu hakkında Turkcell’den müşterilerine gönderilen mesajda ise, “Superonline altyapısını kullanarak hizmet alan müşterilerimize bölgesel olarak data hizmeti verilememektedir. Ekiplerimizin çalışması 3 farklı noktada devam etmektedir. Tahmini bitiş süresi 14.00’dir. Gelişmeler hakkında bilgi vereceğiz” ifadelerine yer verildi.

Ayrıca Turkcell’den gönderilen mesajda kesinti sebebinin fiber kesintisi olduğu ve başlangıç zamanının gece 01.20 saati olduğu bilgisine yer verildi.

Bölgede; Turkcell bayilerinde herhangi bir işlem yapılamazken mevcut durumdan dolayı müşterilerin mağduriyet yaşadığı gözlemlendi.

Ayrıca bazı bayilere ise Turkcell’in, Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesinde bulunan veri istasyonuna sabotaj yapıldığı bilgisi verildiği iddia edildi.

Öte yandan Diyarbakır Kayapınar ilçesi Talaytepe mevkiinde bulunan Turkcell’in veri istasyonunda ise şuana kadar bir çalışmanın yapılmadığı görüldü. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.