banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Urfada Bir Gün Herkes Uçacak

Harran Üniversitesi Ekonomi Kulübü, Anadolu Jet ve THK Ş.Urfa şube başkanının ortaklaşa düzenlediği  Bir Gün Herkes Uçacak” paneline gençler yoğun ilgi gösterdi.

 

Konu ile ilgili bir değerlendirme yapan THK Ş.Urfa şube başkanı Murat Akaltun; “Birçok insanın hayalini kurduğu pilot olma, paraşütçü olma ilimizde hayal olmaktan çıkıp gerçeğe dönüşmüştür. Ekonomi kulübünün ve Anadolu Jet firma yetkililerine Ş.Urfa’daki havacılık çalışmalarına katkılarından dolayı teşekkür ederim.

 

Özellikle gençlerimizin havacılık anlamındaki bu panele yoğun ilgi göstermesi bizleri mutlu etmekle beraber, havacılığa olan ilgiyi göstermiştir. Biz THK Ş.Urfa şubesi olarak havacılık bağlamında sağlam bir altyapının oluşması için yoğun bir çaba içerisindeyiz.Daha önce de ücretsiz olarak paraşüt, model uçak, radyo kontrollü model uçak, yamaç paraşütü gibi organizasyonlar gerçekleştirerek gençlerimizin özlemlerini bir nebze olsun gidermiştik.

 

Bununla beraber pilotluğun ilk adımı olarak kabul edilen planör pilotu olma organizasyonunu yine ücretsiz olarak yapmaktayız.Gençlerimizin yoğun ilgisi,arzusu bizleri heyecanlandırmış, onların  taleplerine bir an önce cevap vermek adına yoğun bir çalışma temposuna girmişiz.” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.