banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin PYD nedir?

Urfa'da Gazeteciler Gününde Mevlid-i Şerif Okutulacak

Şanlıurfa’da faaliyette bulunan 3 basın meslek örgütü öncülüğünde Ebediyete intikal etmiş “GAZETECİLER”, “15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ” ve “TERÖRLE MÜCADELEDE ŞEHİT OLAN POLİS, ASKER, GÜVENLİK KORUCULARI” başta olmak üzere “ TÜM ŞEHİTLERİMİZ” için 10 Ocak 2018 Çarşamba günü, saat: 11.30’da Dergâh camisinde Mevlid-i Şerif okutulacak.
Şanlıurfa’da görev yapan Gazeteciler ile Gazeteci meslek örgütlerinin yaptığı istişare sonucunda “Çalışan Gazeteciler Günü”nde Mevlid-i şerif okutulmasında mutabakata vardılar. Bu çerçevede, Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Kamil Güler, Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ve Şanlıurfa Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celal Çiftçi birlikte Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık’ı ziyaret ettiler. Ziyaret sonucunda Şanlıurfa İl Müftülüğünün desteği ile 10 Ocak 2018 Çarşamba günü, saat: 11.30’da Dergâh Camiinde, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve terörle mücadele şehit olan polis, asker, güvenlik korucuları başta olmak üzere tüm şehitlerimiz için Dergâh camisinde Mevlid-i Şerif okutacak.
Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı M.Kamil Güler, Şanlıurfa’da görev yapan gazetecilerle yaptığımız istişare neticesinde 15 Temmuz Demokrasi şehitleri, terörle mücadele şehit olan polis, asker, güvenlik korucu başta olmak üzere tüm şehitler için Dergah camiinde Mevlid-i Şerif okutuyoruz. 10 Ocak 2018 günü, saat: 11.30’da Dergah Camiinde düzenleyeceğimiz Mevlid-i Şerife Tüm meslektaşlarımız ile birlikte ilimizde görev yapan Mülki, idari, adli, Mahalli idarelerin tüm yetkilileri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yetkilileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile çalışanları ve tüm Şanlıurfalıların davetli olduğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.