banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO Yayladağıspor

Ucuzluk (Rencide edici) mağazası açıldı

‘İNDİRİM ÇOK ÜRÜN AZ KANDIRMACASI’ URFA’DA TUTMADI

Elektronik perakende sektöründe faaliyet gösteren Electro World, günlerce duyuru yaptıktan sonra açtığı yeni şubesine Urfalılar yeterli ilgiyi göstermedi. 1 milyon 600 binlik kentte 200-300 kişi mağazada indirimli ürünler tükenecek endişesiyle mağazaya hücum etti. Mağazanın politikası gereği az sayıda bulundurulan indirimli ürünler kısa sürede tükendiği için tepkilere neden oldu. 

 

 

24’ÜNCÜ MAĞAZA URFA’DA

Özel indirimlerle faaliyete başlayacağını duyuran Electro World Mağazası açılışını dün gerçekleşti. Abide Park AVM içerisinde hizmet verecek olan mağaza, ilk güne özel yüzde 50’yi bulan indirimli ürün satışı yapacağını duyurdu. Daha önce Türkiye’de 14 ilde 24 mağaza açılışı yapan firma, Urfa’da da günlerdir yapılan duyuruların ardından dün sabah saat 06.00’da açılışını yaparak hizmet vermeye başladı.

 

DİĞER İLLERDE İZDİHAM VARDI

Diğer illerdeki şube açılışları gibi bu şubede de izdiham yaşanacağını düşünen mağaza yetkilileri, tedbir amaçlı polis ve özel güvenlik görevlileri çağırarak hazırlık yaptı. Yüzde 50’yi bulan indirimden faydalanmak isteyen yaklaşık 100 kişi gece karanlığında mağaza önünde kuyruğa girdi. Günün ilk ışıklarıyla açılan mağazaya girmeye çalışan 200-300 kişilik kalabalık indirimli ürünlerden alabilmek için birbiriyle yarışırken, izdiham yaşanmaması nedeniyle güvenlik önlemi alan polislerde görevlerini bırakıp mağazayı gezdi.

 

‘İZDİHAM YAŞATIP REKLAM YAPIYORLAR’

Yüzde 40 ile 50 oranında değişen indirim uygulanan; televizyon ve bilgisayar ürünlerine yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, "Ürün sayısının az, talebin çok olması izdihama yol açıyor. Ürün çok, süre geniş olsa daha güzel olur. Herhalde ürün sayısını az bulunduruyorlar ki izdiham yaşansın, reklamları olsun" yorumunu yaptı.

 

‘TÜM AVANTAJLARI BURADA DA SAĞLIYORUZ’

Özellikle televizyon ve bilgisayar az bulundurulduğu için eleştiri alan mağaza direktörü Faruk Saruhan, “Şanlıurfa’daki müşteri potansiyelinin farkındayız ve onlara da diğer bütün Electro World mağazalarımızda sunduğumuz bütün avantajları sağlıyoruz” diyerek elektronik ürünlerin satılacağı mağaza ile bölge halkına en iyi hizmeti vermek istediklerini ifade etti.

İpekyol Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.