banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Salih Sezen

Üç Günde Bilime Yolculuk

Harran Çocuk Üniversitesi yarıyıl etkinliği programında, sınıf ortamında basit düzeneklerle yapılan deneyler yapıldı. Ayrıca merkezi laboratuvar, zooloji laboratuvarı, yenilenebilir enerji merkezi ve üniversite kütüphanesine geziler düzenlendi. 

3 gün devam eden etkinlik sonunda Harran Çocuk Üniversitesi müdürü Yrd.Doç. Dr. Hülya Karataş, Bilim Sanat Merkezi Müdür Yardımcısı Ümit Doğan ve etkinliğe katılan öğrenciler, Eğitim-Öğretimden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abuzer Pınar’ı ziyaret ederek“Üç Günde Bilime Yolculuk” etkinliğine verdikleri destekleri için teşekkür etti. Harran Çocuk Üniversitesi yarıyıl etkinliği kapsamında 25-27 Ocak tarihlerinde yapılan etkinliğe 25 öğrencinin katıldığını söyleyen Dr. Karataş, programda sınıf ortamında basit düzeneklerle yapılan deneylerle birlikte merkezi laboratuvar, zooloji laboratuvarı, yenilenebilir enerji merkezi ve üniversite kütüphanesine geziler yapıldığını ve üniversitenin desteği sayesinde çocuklar için çok yararlı bir etkinlik olduğunu kaydetti. 

Etkinliğe katılan öğrenciler adına Rektör Yardımcısı Prof. Pınar’a plaket sunan Baran Sidar Atçı, üniversitenin verdiği desteğin kendileri için çok önemli olduğunu söyleyerek teşekkür etti.

 Çocuklarımızın ülkemizin geleceği olduğunu belirten Prof. Dr. Abuzer Pınar okul yöneticisi ve öğrencilerle yaptığı sohbette devamla şunları kaydetti:

 “Yönetim olarak sadece üniversite eğitimi ve bireysel araştırmalarımızın ötesinde üniversitenin halkla buluşması ve çocukların geleceğine katkısı konusuna çok önem veriyoruz. Üniversite sadece diploma alınan bir kurum değildir. Toplum ve geleceğimiz için ciddi sorumluluklarımız vardır. Özellikle çocuklarımızın eğitimi, ülkemizin geleceğini inşa etmek demektir. Bu yavrularımız ciddi bir gayret içindeler. Vakitlerini verimli kullanıp kendilerini geliştirmek istiyorlar. Biz de sorumluluğumuzun farkında olarak elimizden geleni yapacağız. “Üç Günde Bilime Yolculuk” etkinliği çok güzel geçti. Çocuklarımız çok memnun oldular. Bundan sonra da desteklerimiz devam edecek. Çocuklarımıza ve gençlerimize verdiğimiz destek geleceğimize yatırımdır. Çok daha fazlasını yapmamız gerekir.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.