banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray Ömer Uzun

TV frekanslarının değişmesi uyduculara yaradı

Viranşehir ilçesinde TV frekanslarının değişmesi nedeni ile televizyonlarını ayarlamayı bilmeyen vatandaşlar dijital uydu tamircilerine akın etti.

Televizyon kanallarının Türksat  4 uydusu üzerinden yayın yapmaya başlaması ile vatandaşlar kanal izleyemez durumda kaldı. Bazı vatandaşlar dijitallerini kendi imkânları ile ayarlarken,  ayarlamayı bilmeyen vatandaşlar ise dijital uydu tamiri ve kurulum yapan ustalara akın etti. Dijital uydu ustaları önünde kuyruklar oluşurken dijital ustaları iş yetiştirmekte zorlandı.

Viranşehir’de dijital satışı ve kurulumu yapan Sinan Demirel Konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ” Kanal frekanslarının değişmesi nedeni ile büyük yoğunluk yaşanıyor. Yaşanan yoğunluk nedeni ile iş yetiştirmekte zorlanıyoruz” dedi.

Ustalar ile vatandaşlar arasında tartışmalar yaşanırken yaşanan yoğunluk, insanların televizyona olan bağlılığının  boyutu bir kez daha gözler ününe serildi. (Sabri Acet-İLKHA)
 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.