banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Türkiye'de Iphone 6 kazığı!

Apple'ın yeni telefon modeli Iphone 6 bütün dünyada büyük yankı uyandırırken, satışları da hızla artıyor. Kimi çevrelerce eleştirilmesine rağmen Iphone 6'ya olan ilgi Türkiye'de de çok fazla. İlk geldiği gün uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, telefonları almak için adeta birbiriyle yarışmıştı.

 

Bir internet sitesi tarafından yapılanaraştırmaya göre; dünyada en pahalı Iphone 6, Türkiye'de satılıyor. Iphone 6'nın Türkiye fiyatı 2 bin 349 liradan başlıyor. Aynı telefon Tayland'da bin 640 liraya satılıyor. Iphone 6 ABD'de bin 466 liraya satılırken, Fransa'da bin 999 TL, Almanya'da ise bin 971 liradan alıcı buluyor. Telefonun İngiltere fiyatı ise bin 935 lira. Türkiye'de fiyatın yüksek olmasının ÖTV ve KDV oranlarından kaynaklandığı belirtiliyor.

Anahtar Kelimeler:
TürkiyeIPHONE
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.