banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI ile anlaştı urfaspor kartalspor maçı trafik kazası

Türk Telekom İl Müdürlükleri Yarışması’nda Şanlıurfa birinci oldu

Türk Telekom Saha Yönetim Başkanlığı’nın “şirket içi gelişim projesi” kapsamında Türkiye çapındaki başlattığı “Türk Telekom İl Müdürlükleri Yarışıyor” etkinliğinde; Bayburt, Ordu, Adıyaman ve Diyarbakır’ın ardından geçen ayın birincisi Şanlıurfa Türk Telekom İl Müdürlüğü oldu.

Türk Telekom Şanlıurfa İl Müdürlüğü’nde düzenlenen ödül töreninde, Şanlıurfa İl Müdürü Hüseyin Genç, birincilik kupasını ve başarı sertifikasını Türk Telekom Bölge Yönetişim Direktörü Feridun İşal’ın elinden aldı. Törene Türk Telekom Doğu-II Bölge Müdürü Ahmet Alevcan, Türk Telekom Performans Yönetimi Müdürü Musfata Gümüş ve Türk Telekom üst düzey yöneticileri de katıldılar.

 

Mayıs 2013’te başlatılan ve bir yıl boyunca devam edecek yarışma ile Türkiye’nin 81 ilinde faaliyet gösteren Türk Telekom İl Müdürlükleri, en yüksek müşteri memnuniyetini yakalamak, arıza ve şikayet oranlarını en düşük seviyeye çekmek ve şirket hedeflerine ulaşmak için çaba gösteriyorlar.

Kupanın bir ay boyunca sahibi olma hakkını kazanan Şanlıurfa İl Müdürlüğü, önümüzdeki ay kupayı birinci olacak bir başka il müdürlüğüne devredecek. Yarışma kuralları çerçevesinde bir yıl içerisinde üç defa birinci olan il müdürlüğü, kupaya kalıcı olarak sahip olacak.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Türk Telekom Bölge Yönetişim Direktörü Feridun İşal, yarışmanın altıncı ay birincisini seçmekten mutluluk duyduklarını belirterek, şunları söyledi:

“Bu yarışmayı, il müdürlüklerimizin performans odaklı çalışmalarının sağlanması,  performans takiplerinin düzenli ve sürekli hale getirilmesi ve gelişmesi gereken yönlerin takibi ile başarının kalıcı hale getirilmesi hedefiyle başlattık. Verimliliğimizi artırma ve hedeflerimize ulaşma yolunda düzenlediğimiz etkinliğimiz çerçevesinde, il müdürlüklerimiz tatlı bir rekabet içinde yarışıyorlar. İl müdürlüklerimizin önemli bir performans artışı kaydettiğini büyük bir memnuniyetle görüyoruz. Şanlıurfa İl Müdürlüğü’müzü ve tüm çalışanlarımızı kutluyoruz. Çalışmalarımızı, Türkiye’nin her noktasında en iyi hizmeti vermek ve Türk Telekom’un ‘3D’ vizyonunun temelini oluşturan müşteri memnuniyetimizi artırmak üzere hız kesmeden sürdüreceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.